Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Мишел и Барак Обама с радиошоу в интернет
Мишел и Барак Обама с радиошоу в интернет
Мишел и Барак Обама с радиошоу в интернет Петък, 07.06.2019 г., 10:19 ч. Бившата президентска двойка на САЩ е сключила договор със стрийминг услугата "Спотифай"

Бившата президентска двойка на Съединените щати Барак и Мишел Обама подписаха договор за радиопредавания по интернет или така наречените подкастове. Потребителите на стрийминг услугата за музика „Спотифай“ ще могат да слушат радиопредаванията на семейство Обама. Според собствената компания на Обама Higher Ground, която ще продуцира подкастовете, сделката е за "няколко години".

Президентът и съпругата му основаха компанията миналата година, за да продуцират филми, сериали и документалистика за платформата за видеострийминг „Нетфликс“.

Семейство Обама казват за сделката с радиопрограмите, че тя ще им позволи "да разширят темата на разговорите". В съобщението, че имат договор със „Спотифай“, Обама не уточняват дали подкастовете ще са фокусирани върху определена тема, нито кога започва излъчването им.

Според американски медии бившият държавен секретар Хилъри Клинтън и дъщеря ѝ Челси обсъждат с медийни компании създаването на продуцентска фирма, която да изработва документални филми и друго съдържание на тема жените в обществото.

Коментари