Мистерия: 7 концерта изчезнаха от турнето на Jennifer Lopez

15 март 2024
Jennifer Lopez
Снимка от БГНЕС

Малко след издаването на новия си албум "This Is Me… Now" на 16 февруари Jennifer Lopez обяви първото си турне от 5 години насам, като в него има спирки само в Северна Америка. Изненадващо обаче 7 концерта от афиша изчезнаха тази седмица. Става дума за шоута в периода 20-31 август. Официална информация по случая няма, затова и се появиха различни спекулации. Според източници на Billboard датите са били зачеркнати от списъка заради конфликтни графици за пътуване, но са били набелязани заместващи, които скоро ще бъдат съобщени. 

В същото време организаторите на турнето на Lopez обявиха, че заради големия интерес се добавят дати в Маями, Торонто и Ню Йорк.  

В рамките на обиколката латинодивата ще посети 30 града в Северна Америка, като началото ще бъде на 26 юни в Орландо. Последните концерти ще бъдат през август в родния за певицата и актриса Ню Йорк. 

По-рано днес Jennifer Lopez пусна ремикс на песента от новия си албум “This Time Around”, за който си партнира с момичешката кпоп група (G)I-DLE. 

Също тази седмица излезе и трейлър на фантастичния филм "Атлас" с участието на Lopez, който ще излезе на 24 май. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини