Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
На 55 г. Киану Рийвс ще се жени за пръв път
На 55 г. Киану Рийвс ще се жени за пръв път
Снимка: Facebook
На 55 г. Киану Рийвс ще се жени за пръв път Събота, 02.05.2020 г., 08:45 ч. Един от най-заклетите холивудски ергени, 55-годишният актьор Киану Рийвс най-накрая ще каже своето "да" на приятелката си Александра Грант.

Един от най-заклетите холивудски ергени, 55-годишният актьор Киану Рийвс най-накрая ще каже своето "да" на приятелката си Александра Грант, на 46 години, която е подложена на критики от обществото още от началото на връзката им. 

"Вечният ерген" разкри, че е има връзка с художничката миналия ноември, когато я заведе на събитието "LACMA Art + Film" в Лос Анджелис. Връзката им веднага предизвика много критики и всички бяха насочени към Александра заради нейния външен вид. Конкретно обществеността ѝ се подигра, че изглежда като негова майка заради сивата ѝ коса. 

Но Киану, който винаги е държал личния си живот в тайна и не се интересува от мнението на другите, сега е предложил на Александра, според изданието. Таблоидът съобщава, че двойката се сгодила тайно и сега планира сватба. 

Според съобщенията, Александра е споделила добрите новини на парти през февруари с актрисата Гуинет Полтроу, на което присъствали и Деми Мур и Кейт Хъдзън.

Коментари