Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Най-личната музикална изповед на Любо Киров с клип
Най-личната музикална изповед на Любо Киров с клип
Снимка: Virginia Records
Най-личната музикална изповед на Любо Киров с клип Петък, 20.12.2019 г., 10:25 ч. „Всички пътища водят към теб“ е за Коледа и след това

В навечерието на най-светлия християнски празник в годината Любо Киров е готов с видеото към най-личната си музикална изповед до момента – „Всички пътища водят към теб“. Докато светът навън вижда смисъла на Рождество в цифрите на витрините и поредното намаление в мола, изпълнителят насочва погледите към вътрешния ни свят и подаръка, който винаги е на мода: безкомпромисната вяра в себе си и висшата сила, които ни движат напред.

„Тази песен не е за Коледа! Тя е и за след това. Песен, отправена към Бог, който ни кара често да се поглеждаме отстрани и да се вслушваме навътре“, споделя Любо Киров.

Четвъртият сингъл от най-продавания български албум за 2018 г. - „Както преди“, е създаден по музика и аранжимент на Любо Киров и маестро Живко Петров. Като автор на разтърсващия текст Любо решава да постави в центъра на видеото своето лице, чиито мимики говорят повече от всяка актьорска игра. Режисьорът Кирил Киров-Кико снима емоционалните метаморфози на музиканта в един дубъл.

След супер успешната си творческа година и трети поред разпродаден концерт в НДК Любо Киров се стяга за турне в САЩ. През февруари най-големите му хитове ще прозвучат в рамките на десет лайфа, два от които в Канада. 

Коментари