Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Неиздавана песен на Пол Маккартни и Ринго Стар - на търг
Неиздавана песен на Пол Маккартни и Ринго Стар - на търг
Снимка: БГНЕС
Неиздавана песен на Пол Маккартни и Ринго Стар - на търг Понеделник, 04.05.2020 г., 14:58 ч. "Angel in Disguise" била записана за албум на Ринго, но така и не стига до него

Неиздавана песен на сър Пол Маккартни и Ринго Стар – двама бивши членове на легендарните „Бийтълс” ще бъде продадена на търг във Великобритания, съобщиха от аукционната къща „Omega Auctions”, чиято търговска централа се намира в град Нютън Уилоуз в графство Мърсисайд, в родината на Ливърпулската четворка.

„Автор на песента "Angel in Disguise" е един от основателите на “Бийтълс” – Пол Маккартни”, заявиха от аукционната къща. Парчето е записано от него заедно с бившия барабанист на групата Ринго Стар за десетия му самостоятелен албум "Time Takes Time" (1992).

В крайна сметка песента не е включена в албума – Ринго я отхвърля. Оригиналният запис дълго време е бил част от колекцията на британеца Тони Принс, водещ в радио "Люксембург", което излъчва на Британските острови от 1933 до 1992 година. Принс го предлага на търг, който е насрочен за 19-и май.

Според организаторите на търга цената на записа може да надхвърли 25 000 долара.

Коментари