"Нещо се задава" от Jennifer Aniston

Актрисата представя новия си проект в сряда

04 септември 2021
social
Снимка от instagram

Напоследък е модерно всяка голяма звезда от киното, телевизията и музиката да създава своя козметична марка. Подобна стъпка изглежда е решила да предприеме и 52-годишната актриса Jennifer Aniston, която загатна за предстоящо представяне на нов бранд. 

В профила си в Instagram Jen качи снимки от фотосесия и написа към кадрите “Нещо се задава”. Кадрите препращат към профил на марката, където е оповестена датата 8-и септември.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от LolaVie (@lolavie)

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от LolaVie (@lolavie)

Макар звездата от култовия сериал “Приятели” да не разкрива все още точно за какво става дума, сп. People съобщи, че в патентната служба на САЩ е била регистрирана марката LolaVie, която включва богата гама от продукти за коса, лице и тяло, дезодоранти, грижа за ноктите и дори свещи. 

Интересното е, че Aniston не за първи път използва това име - през 2010 г. тя създаде свой парфюм "LolaVie", който описа като "секси и чист", вдъхновен от нейния калифорнийски стил на живот. Тогава тя така не разкри какво означава за нея името "LolaVie". В интервю за представянето на аромата актрисата каза: "Това е дълга история и честно казано е твърде лична, за да я споделя. Но определено има специално значение". 

Междувременно феновете очакват с нетърпение втория сезон на "Сутрешно шоу", в който главните роли са поверени на Aniston и Reese Witherspoon. Новите епизоди на драмата, която разказва за скандалните разкрития, разтърсили един популярен сутрешен блок в американска телевизия, стартира на 17-и септември.

Новини