Nick Carter чака трето дете

Съпругата му разбрала чак след петия месец, че е бременна

13 януари 2021
social
Снимка от instagram

Nick Carter и съпругата му Lauren очакват третото си дете. Двамата споделиха емоциите си в интервю за сп. People, след като през последните години Lauren няколко пъти направи спонтанен аборт.

"Бях се примирила, че ще имаме само две деца и това беше изненада. Разбрах, че съм бременна чак след петия месец. Нямах никакви симптоми, нямаше нищо, което да подсказва, че чакам дете. Един ден просто почувствах нещо да се движи в тялото ми и казах на Nick, че трябва да отида на лекар, защото нещо не е наред. Бяха ми казали, че едва ли отново ще мога да забременея, затова изобщо не ми хрумна, че може да съм бременна", разказва пред изданието 37-годишната Lauren.

Двойката, която се венча през 2014 г., има син Odin на 4 години и дъщеря Saoirse на 15 месеца.

Бъдещата майка сподели, че малко преди да научат щастливата новина, с Nick са говорили да намерят сурогатна майка, за да имат и трето дете.

"След всичко, което 2020-а донесе на света, гледам на това като истинска благословия", казва 40-годишният певец от Backstreet Boys, "Обичаме двете си деца и смятаме, че сме добри родители".

Преди две години съпрузите разкриха, че са загубили очакваната си дъщеричка след спонтанен аборт. Lauren обяви, че общо е имала три подобни случая, затова смята, че с третата й бременност на практика всичките й деца са се върнали при нея.

Очаква се третото им дете да се роди през април.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Nick Carter (@nickcarter)

Новини