Ноел Галахър подпука Хари Стайлс

Включи ла**омета на силно

05 април 2022
social
Снимка от БГНЕС

Ноел Галахър отново се прицели в Хари Стайлс и неговата "безполезна" музика. Бившият китарист на Oasis е на мнение, че всички изпълнители, които са намерили слава в телевизионното шоу за таланти „The X Factor“ – на което групата на Хари One Direction е създадена през 2010 г. – „нямат нищо общо с музиката“.

Според Daily Star, Ноел казва: „„The X Factor“ е телевизионно шоу, няма нищо общо с музиката и всичко, което произлиза от това, няма нищо общо с музиката."

Говорейки, когато Хари се завърна с новия си самостоятелен сингъл, „As It Was“, 54-годишният рокаджия предположи, че звездите от „X Factor“ не работят толкова усилено, колкото „истинските“ музиканти.

Той добави: „Не ми казвате, че Хари Стайлс в момента е някъде и пише песен. Мога да ви уверя, че той не е пипал акустична китара.“

През 2017 г. авторът на песни се подигра със сингъла на 28-годишната поп звезда „Sign Of The Times“ и каза, че „котка може да напише това за 10 минути“.

От друга страна съпругата на Ноел Сара Макдоналд и неговият брат, с когото не се понасят, Лиъм Галахър, харесаха хита на Хари.

Новини