The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Ноел Галахър ще заснеме създаването на следващия си албум
Ноел Галахър ще заснеме създаването на следващия си албум
Снимка: youtube screenshot
Ноел Галахър ще заснеме създаването на следващия си албум Сряда, 29.12.2021 г., 07:03 ч. Той ще се казва "High Flying Birds"

Ноел Галахър ще заснеме създаването на следващия си албум "High Flying Birds". 54-годишният изпълнител ще вкара камерите в Abbey Road Studios, за да заснеме „вълшебните моменти“ на него и групата му, които записват очакваното продължение на „Who Built the Moon?“ от 2017 г.

Въпреки това, за разлика от скорошната документална поредица на Питър Джаксън на Дисни, „The Beatles: Get Back“, авторът на „Wonderwall“ настоя, че няма да има записи как той слага химикалка върху лист, защото Ноел не смята, че някой ще иска да стане свидетел на нещо такова.

Бившият китарист на Oasis каза: „Аз пиша, след като си го видял, значи си го видял. Те са The Beatles и Пол Маккартни пише „Get Back“, а аз правя нещо, за което, честно казано, с най-добрата воля на света, на много хора няма да им пука. „Отново става въпрос за същите пет акорда, които използвах през целия си живот, просто няма същата тежест. Но съм убеден, че ще бъдат уловени вълшебни моменти.“

В „The Beatles: Get Back“ феновете стават свидетели на сър Пол Маккартни и неговите вълшебни ранни текстове, както и рифа на емблематичната „Get Back“.

Ноел планира да влезе в студиото следващия месец.

 

Коментари