Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Новак Джокович също е с коронавирус
Новак Джокович също е с коронавирус
Снимка: БГНЕС
Новак Джокович също е с коронавирус Вторник, 23.06.2020 г., 15:23 ч. Той и съпругата му са си направили тестове в Белград, които са положителни за заразата

Световният номер 1 в тениса Новак Джокович е дал положителна проба за коронавирус. Сърбинът се тества вчера в Белград, след като редица участници в организирания от него турнир "Адрия тур" се оказаха заразени с COVID-19.

Първи беше Григор Димитров, който съобщи в неделя, че е носител на вируса. Вчера го последваха Борна Чорич и Виктор Троицки, както и треньорът на българина Кристиан Гро и физиотерапевтът му Алгис Христов.

Григор Димитров е добре и няма вече симптоми

 

Съпругата на Джокович също е заразена, а пробите на децата им са отрицателни. Той няма симптоми и се чувства добре, но ще остане под карантина за 14 дни.

Сърбинът заяви, че съжалява за всеки отделен случай на инфекция и се надява всички да се оправят бързо. Допълни, че идеята зад неговия турнир е била благородна и той е искал да събере средства за тенис играчи в нужда. Така Ноле отговори на обвиненията за организирането на "Адриа Тур" въпреки пандемията.

Коментари