Нови зрелищни кадри от историята на Круела

Emma Stone е истински пожар като един от най-емблематичните злодеи на Disney

07 април 2021
social
Снимка от Forum Film Bulgaria

Emma Stone e истински пожар в ролята на култовата и неподражаема Круела. Най-новата екранизация, вдъхновена от един от най-емблематичните злодеи на Disney, ще даде на зрителите възможност да надникат отвъд ексцентричната, забележителна визия и да разберат какво се крие в душата на Круела, зловещо обгърната в животинска кожа и със студен, поразяващ поглед.

Emma Stone е младата "Cruella"

Новият трейлър на дългоочакваната продукция разгръща нова страница от впечатляващата история на фона на пънк-рок революцията в мистериозния Лондон през 70-те години. Естела е умно и красиво момиче, което мечтае да наложи името си в редиците на най-влиятелните в света на модата. Началото на нейния път обаче е белязан от съдбоносна среща с двама крадци, с които „завладяват“ Лондон и вместо към света на модата, се отправят стремглаво към света на неприятностите.

Emma Stone е родила първото си дете

Талантът на Круела попада в полезрението на Баронеса фон Хелман, изиграна във филма от двукратната носителка на "Оскар" Emma Thompson. Тя е модна легенда, известна с убийствените си стил и класа. Запознанството им предизвиква вълна от събития, които ще извадят наяве неподозирани тайни и ще разкрият тъмната страна на Естела.

Дали злото идва само и колко ще ти струва, за да се превърнеш в най-лошата версия на себе си, ще разберем с грандиозната продукция на Disney на 28-и май.

Новини