Нови звезди в Залата на славата на рокендрола

Тазгодишните отличници ще бъдат въведени на виртуална церемония

09 октомври 2020
social
Снимка от facebook

Церемонията за въвеждане на звезди в Залата на славата на рокендрола тази година ще се излъчва по една от американските телевизии на 7-и ноември.

Организаторите обявиха и дълъг списък със знаменитости, които ще участват в събитието. Сред тях са Sean “Diddy” Combs, Miley Cyrus, Dave Grohl, Jennifer Hudson, Billy Idol, Iggy Pop, Alicia Keys, Adam Levine, Chris Martin, Lin-Manuel Miranda, Brad Paisley, Bruce Springsteen, St. Vincent, Ringo Starr, Gwen Stefani, Charlize Theron и Nancy Wilson. Не се уточнява каква ще е ролята им в церемонията.

Отличниците, които ще бъдат въведени в залата тази година, са Depeche Mode, the Doobie Brothers, Whitney Houston, Nine Inch Nails, The Notorious B.I.G. и T. Rex. Jon Landau и Irving Azoff ще получат специалната награда “Ahmet Ertegun”.

Церемонията трябваше да се състои в Кливланд на 2-и май и първоначално беше отложена за ноември заради пандемията. През юли обаче организаторите трябваше да приемат факта, че ситуацията с вируса не се е подобрила и рискът остава, затова решиха събитието да се състои, но виртуално.

Новини