Ново видео загатва за предстоящите битки в "Капитан Марвел 2"

01 септември 2023
Капитан Марвел 2
Снимка от Форум Филм България

Дългоочакваният блокбъстър "Капитан Марвел 2" съвсем скоро ще ни заведе на ново филмово приключение. 

Актьорският състав включва някои от най-големите таланти в индустрията и отново се срещаме с любими герои като Самюъл Л. Джаксън в ролята на Ник Фюри и Тейона Парис в ролята на Моника Рамбо.

В "Капитан Марвел 2" Карол Данвърс (Бри Ларсън) успешно е възстановила самоличността си от тираничните Крий и е отмъстила на Върховния интелект. Но непредвидени последици я карат да понесе бремето на една дестабилизирана вселена. Когато задълженията ѝ я изпращат до аномална дупка, която е свързана с революционер от Крий, силите ѝ се преплитат с тези на суперфенката от Джърси Сити Камала Хан, известна още като г-ца Марвел, и отчуждената племенница на Карол, сега астронавт на S.A.B.E.R., капитан Моника Рамбо. Заедно това неочаквано трио трябва да се обедини и да се научи да работи в синхрон, за да спаси Вселената.

Ново видео ни запознава с тези необикновени жени и тяхното вълнуващо пътуване, като загатва и за предстоящите им битки. Става ясно, че за разлика от първия филм за Капитан Марвел, действието в предстоящата продукция се развива в настоящето.

Изстрелваме се в ново измерение с "Капитан Марвел 2" от 10-и ноември само в кината. 

Новини