Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Обявиха Ози Озбърн за генетичен мутант
Обявиха Ози Озбърн за генетичен мутант
Обявиха Ози Озбърн за генетичен мутант Понеделник, 12.08.2019 г., 15:13 ч. Специалисти изследвали образци от ДНК на музиканта, от които проличало, че той има гени, които му помагат да бъде устойчив на наркотици и алкохол

Рокаджията Ози Озбърн, бивш фронтмен на “Black Sabbath”, беше обявен за генетичен мутант, което му е позволило да доживее до 70 години, въпреки разрушителния му начин на живот, съобщава в. "Дейли мейл".

Специалисти изследвали образци от ДНК на музиканта, от които проличало, че той има гени, които му помагат да бъде устойчив на наркотици и алкохол.

"Ози е действително генетичен мутант", казва биологът Били Съливан.

Но за дълголетието на Озбърн сигурно е допринесъл и фактът, че той вече не близва алкохол, не пуши и не употребява наркотици. Въпреки това рок музикантът непрекъснато има проблеми със здравето от друго естество. Неотдавна той отложи всички дати от турнето си за 2019 година след нараняване при падане. Напоследък той се лекуваше и от пневмония.

Озбърн претърпя операция, след като падна в дома си в Лос Анджелис. Инцидентът явно е събудил негово старо нараняване от 2003 година, когато се преобърна със своето АТВ.

Озбърн обеща, че каквото и да стане, ще се опита да завърши планираното турне. По новата програма то трябва да продължи през февруари 2020 година.

Снимка: БГНЕС

Коментари