Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Обявиха премиерните дати на "Мулан" и "Черната вдовица"
Обявиха премиерните дати на
Снимка: facebook
Обявиха премиерните дати на "Мулан" и "Черната вдовица" Понеделник, 06.04.2020 г., 14:43 ч. Дългоочакваните продукции на Disney бяха отложени заради пандемията

От студиото Disney обявиха новите дати за очаквани филмови премиери, които бяха отложени заради коронавируса, включително "Мулан" и "Черната вдовица". 

"Mulan", който трябваше да се завърти по кината през март, сега ще се появи по екраните на 24-и юли.

"Черната вдовица", която очаквахме с нетърпение на 1-и май, се мести чак за 6-и ноември.

Black Widow

"Круиз в джунглата", който е базиран на известния тематичен атракцион в парка Disneyland, вместо на 24-и юли тази година ще излезе на 30 юли 2021 г. 

"Artemis Fowl" няма да излезе по кината на 29-и май, а ще се излъчи на същата дата в новата стрийминг услуга Disney+. Анимацията "Напред" също направи премиерата си там.

Промените доведоха и до изменения в кинографика на Disney за следващата година. 

Заради забавянето в появата на "Черната вдовица", другата амбициозна продукция на студиото, "Eternals", сега се мести на 12 февруари 2021 г. 

Продукциите са част и от киновселената на Marvel, заради което е техният план търпи реорганизация.

"Шанг Чи и легендата за десетте пръстена", "Доктор Стрейндж и мултивселената на лудостта" и "Тор: Любов и гръмотевици", които трябваше да излязат следващата година, също се отлагат във времето.

Disney търпи огромни щети заради пандемията. Тематичните паркове на компанията бяха затворени, круизната линия е спряна. Отложени са и всички спортни събития, без които е под въпрос оцеляването на спортния канал ESPN, собственост на Disney.

Компанията обяви по-рано през седмицата, че пуска в отпуск всички свои служители, чиято работа не е необходима в момента, считано от 19-и април.

Коментари