Орландо Блум ще озвучава принц Хари в анимация

Сериалът ще показва живота на кралското семейство, видян през очите на 6-годишният принц Джордж

16 август 2020
social
Снимка от Монитор

Певицата Кейти Пери стои в основата на решението на актьора Орландо Блум да се съгласи да озвучава принц Хари в предстоящия анимационен сериал „Принцът“, пише Монитор.

Тя ми каза, че трябва да го направя и че е гениално. В началото аз имах резерви, защото съм британец и защото уважавам корените си. Не съм от хората, които се подиграват на някого, но „Принцът“ е направен по много умен, остроумен и мил начин“, споделя Орландо Блум пред The Hollywood Reporter.

Блум обясни, че вече се познава с принц Хари. Въпреки това срещата им се случила, след като годеникът на Кейти Пери вече бил заявил участието си в анимационната продукция.

На Orlando Bloom му писна от славата

Сюжетът на сериала ще се съсредоточи върху това как 6-годишният принц Джордж, синът на херцозите на Кембридж принц Уилям и съпругата му Катрин, вижда кралското семейство. Сред изобразените персонажи ще бъдат неговите чичо и леля - принц Хари и Меган Маркъл.

Продуцент и сценарист на поредицата е Гари Джанети, известен с работата си по ситкомите "Семейният тип", "Злобари" и "Уил и Грейс". Сериалът ще бъде разпространен от новата стрийминг платформа HBO Max.

Новини