Още един документален филм - този път за Shania Twain

“Not Just a Girl” ще разкаже за кариерата и живота на певицата

20 юли 2022
social
Снимка от БГНЕС

Нов документален филм ще разкаже историята на Shania Twain. Продукцията “Not Just a Girl” е режисирана от Joss Crowley и ще бъде достъпна в Netflix от 26-и юли.

Лентата ще запознае зрителите с “ нейното скромно начало в Тиминс, Онтарио, където е отглеждана в бедност и се е вдъхновявала от историята на Dolly Parton, с първия ѝ музикален договор в Нашвил и определящия кариерата ѝ момент, когато среща бъдещия си съпруг и рок продуцент Mutt Lange, а след това написва, записва и издава албума, който я прави известна “The Woman in Me”. Според описанието филмът съдържа кадри от звукозаписни сесии в студиото от целия период от кариерата на Shania Twain, както и нови интервюта с нея в дома ѝ, в които тя говори за предстоящия си шести албум. Специални гости в “Not Just A Girl” са Lionel Richie, Diplo, Avril Lavigne и Orville Peck.

В допълнение към документалния филм ще излезе и сборен албум “Not Just a Girl (The Highlights)”, в който е включена нова песен, както и най-големите хитове на певицата, които са част от продукцията: 

1 Not Just A Girl

2 You’re Still The One

3 Man! I Feel Like A Woman!

4 What Made You Say That – Single Version

5 (If You’re Not In It For Love) I’m Outta Here!

6 Whose Bed Have Your Boots Been Under?

7 Any Man Of Mine

8 You Win My Love

9 Don’t Be Stupid (You Know I Love You)

10 I’m Holdin’ On To Love (To Save My Life)

11 From This Moment On

12 Love Gets Me Every Time

13 That Don’t Impress Me Much

14 Forever And For Always (Red Version)

15 Honey, I’m Home

16 I’m Gonna Getcha Good! (Red Version)

17 Up! (Green Version)

18 Life’s About To Get Good

На 24-и август в Нашвил Shania Twain ще получи наградата “Поет” на Академията за кънтри музика, която се връчва на автор на кънтри песни за изключителни постижения и принос към индустрията.

 

Новини