The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Отличават Жена на десетилетието през март
Отличават Жена на десетилетието през март
Отличават Жена на десетилетието през март Петък, 15.02.2019 г., 10:30 ч. В категория "Кауза" е номинирана нашата колега от „Тройка на разсъмване“ по радио Витоша Милена Златкова

Тя е успешна, талантлива, борец. Тя е жена, която заслужава уважение и признание. Тя е "Жена на десетилетието". Тази специална награда ще връчи Woman.bg - сайтът, в който истинската жена открива себе си. Първите годишни награди на една от най-големите женски медии в България ще бъдат раздадени на елегантно събитие на 6-и март в столичен хотел.

Ще бъдат отличени българските дами, които оставили най-ярка следа в публичното съзнание и които са се превърнали в символ и модел за подражание на всички жени в България.

За да може всеки да даде своя глас за дамата, която го е впечатлила най-много с постиженията си, Woman.bg създава специална платформа за гласуване.

Номинациите са в десет категории, като във всяка има четири отличени жени. Категориите са Кино/Театър; Спорт; Музика; Мода; Бизнес; Телевизия/Малък екран; Перо; Кауза; Майки, които ни вдъхновяват; Интернет.

В категория "Кауза" е номинирана нашата колега от „Тройка на разсъмване“ по радио Витоша Милена Златкова.

милена

Събитието ще е едно от най-елегантните мероприятия, на което столицата е ставала свидетел през последните години, но организаторите пазят в тайна, какво предстои. Водещи на церемонията ще са Орлин Павлов и Александра Богданска, а около 400 гости се очаква да уважат събитието.

Коментари