Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Ози Озбърн ще връчи „Грами“
Ози Озбърн ще връчи „Грами“
Снимка: Pinterest
Ози Озбърн ще връчи „Грами“ Събота, 25.01.2020 г., 09:46 ч. Той ще излезе на сцената на Стейпълс център в неделя вечер заедно със съпругата си Шарън.

Ози Озбърн ще се появи на наградите „Грами“, това съобщиха от Звукозаписната академия, която организира церемонията.

Това стана ясно само ден след като Принцът на мрака разкри на живо в предаването „Добро утро, Америка“, че страда от синдрома на Паркинсон.

Той ще излезе на сцената на Стейпълс център в неделя вечер заедно със съпругата си Шарън, за да връчи едно от грамофончетата, но все още не е обявено в коя категория.

Появяването му се счита за ясен знак, че Ози няма намерения да слиза от сцена и да се пенсионира, въпреки че през изминалата седмица го бяха снимали да се придвижва с проходилка. Самият той заяви, че единствената му цел е да се пази здрав и да намери лечение, което да го поддържа във форма, за да тръгне на турне с новия си албум Ordinary Man, който излиза на 21 февруари.

Озбърн, който има в дома си три „Грамита“ за самостоятелната си кариера и едно за заслуги към музиката, се присъединява към дълъг списък от знаменитости, които тази година ще връчват наградите. Сред тях са Дуа Липа, Кийт Ърбан, Смоуки Робинсън, Шаная Туейн, Стиви Уондър, Биби Рекса и други.

На 62-та церемония на „Грами“ освен завръщането на Ози ще се случи и още едно – това на певицата Деми Ловато, която не е излизала на сцена след като взе свръхдоза през 2018-та.

На церемонията със свои изпълнения ще се представят Aerosmith, Били Айлиш, Лизо, Ариана Гранде, Jonas Brothers, Камила Кабело, Деми Ловато, Блейк Шелтън, Гуен Стефани, и други.

Коментари