Памела стана градинарка

Тя се завърна в родната си Канада

10 Февруари 2023
Pamela
Снимка от YouTube Netflix

55-годишната Памела Андерсън участва във фотосесия за списание WWD и даде интервю за изданието, в което говори за ежедневието в Канада и документалния филм за живота й. Тя се завърна в родната си Канада след турне в САЩ, за да представи документалния филм на Netflix „Pamela: A Love Story“ и мемоарите „Love, Pamela“. Тя сподели, че сега се чувства свободна и щастлива.

„Веднага щом стъпя на канадска земя, усещам известно облекчение“, казва Памела след завръщането си у дома.

През последните няколко години звездата на „Плейбой” живее в малка къща на брега на езерото в Лейдисмит, където е прекарала детството и младостта си. След пет брака Андерсън е необвързана за първи път от години. След края на промоционалните турнета актрисата посвещава цялото си време на ремонт и градинарство. Тя води премерен живот в малък град с една улица и общува със съседи, които познават семейството й от поколения.

Що се отнася до творчеството, Памела отбелязва, че не могла да вземе решение за издаването на документален филм и книга, докато е имала интимна връзка. За нея съпрузите и децата, както и тяхното мнение винаги са били на първо място. 

Новини