Парис Хилтън се подготвя за първия си концерт на живо

28 април 2023
Парис Хилтън
Снимка от БГНЕС

Парис Хилтън се подготвя за първия си концерт на живо!  Риалити знаменитостта, превърнала се в певица, след това и DJ, се обърна към социалните медии, за да обяви шоу в Лос Анджелис това лято. „Много съм развълнуван да обявя първия си концерт на 7 юни в The Fonda Theatre!“ написа тя, като качи и плакат за шоуто. „Билетите се продават на 5 май! Какви песни бихте искали да изпълня?“

Феновете бяха във възторг от дългоочакваното изпълнение на Парис, която избухна на музикалната сцена през 2006 г. с хита си "Stars Are Blind". Дори Деми Ловато се включи в коментарите. "Stars Are Blind", написа фен и повечето хора се съгласиха. Въпреки че друг пожела Парис да направи няколко кавъра. „Моля, кавър на Бон Джоуви“, пошегуваха се той, позовавайки се на последната крилата фраза на Парис. „Покани @leannrimes на сцената за дует на „How Can I Sliv Without You?““, пишат те в друг коментар.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Докато все още няма официална информация за нова музика, Парис е заета с промотирането на мемоарите си, озаглавени Paris: The Memoir, и с адаптирането към майчинството със съпруга си Картър Риъм.

Новини