Paul McCartney e завършил новия си албум

Колекцията ще бъде последната от трилогията под заглавието "McCartney"

21 октомври 2020
social
Снимка от facebook

Сър Paul McCartney най-после е завършил новия си самостоятелен албум, който е част от трилогия. Очаква се легендата от Beatles да обяви подробности за новия запис утре.

Източник е заявил пред вестник The Sun, че McCartney е работил сам по колекцията, без помощта на продуцент и звукорежисьор, също както и при предишните два албума от трилогията. Според него музикантът е трябвало да експериментира, тъй като е записвал по време на блокадата заради коронавируса, но е било интересно да използва "каквото може да намери в къщата си, с изключение на тенджерата, разбира се". Анонимният информатор е казал също, че албумът ще излезе в следващите седмици, а официалното обявяване се очаква в четвъртък.

В интернет през последните месеци има много намеци за престоящия проект на McCartney. В Spotify към обложките на предишните два албума от известно време се появява зарче с три точки. В социалните мрежи се забелязват мистериозни постове, които също съдържат тройки, а през лятото беше регистриран и нов сайт mccartneyiii.com. Когато се отвори на страницата излиза съобщение за грешка, която обаче е означена с числото 303 и с необичаен за този случай шрифт. Интересни улики могат да се намерят в официалната страница на музиканта във Facebook.

Първият албум от трилогията със заглавие "McCartney" излезе още през 1970 г. Той беше последван от "McCartney II" десетилетие по-късно.

Последно сър Paul пусна нова музика на пазара през 2018 г., когато излезе колекцията "Egypt Station".

 

Новини