Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Pet Shop Boys се завръщат с "Hotspot"
Pet Shop Boys се завръщат с
Снимка: facebook
Pet Shop Boys се завръщат с "Hotspot" Петък, 15.11.2019 г., 09:08 ч. Новият албум ще бъде промотиран с турне в Европа през 2020г.

Pet Shop Boys обявиха заглавието и датата на издаване на новия си албум. 14-та музикална колекция на Neil Tennant и Chris Lowe ще се казва “Hotspot” и ще излезе на 24 януари 2020г., четири години след последния им проект “Super”.

Pet Shop Boys

Също както “Super” и неговия предшественик “Electric”, “Hotspot” е продуциран от Stuart Price и е трети от трилогията албуми, дело на човека зад хитови записи на Take That, Madonna, Kylie Minogue и The Killers.

Pet Shop Boys обявиха през септември миналата година, че имат готови 21 песни за следващия си албум. Финалната селекция включва 10 от тях, сред които “Will-o-the-Wisp”, “Monkey Business” и водещия сингъл “Dreamland” с участието на Years & Years. Траклистът завършва с песента “Wedding in Berlin”, като германската столица е мястото, където са направени записите за “Hotspot”.

Музикантите издадоха и още едно ново изпълнение “Burning The Heather”, в което си партнират с бившия китарист на Suede - Bernard Butler.

Pet Shop Boys ще направят и турне в Европа следващата година под заглавието “Dreamworld: The Greatest Hits Live”. В сетлиста са включени най-големите им хитове и разбира се, песни от новия им албум. Kонцертите ще се състоят в периода май-юни 2020г.

Pet Shop Boys

Списък на песните в "Hotspot":

1. Will-o-the-wisp
2. You are the one
3. Happy people
4. Dreamland (featuring Years & Years)
5. Hoping for a miracle
6. I don’t wanna
7. Monkey business
8. Only the dark
9. Burning the heather
10. Wedding in Berlin

Коментари