Pete Davidson ще лети в Космоса

Бившият годеник на Ariana Grande ще пътува с компанията на Jeff Bezos

14 март 2022
social
Снимка от БТА

Pete Davidson ще лети в Космоса. 

28-годишният комик, станал известен като бивш годеник на певицата Ariana Grande и с участието си в популярното комедийно шоу “На живо в събота вечер” по една от американските телевизии, ще участва в четвъртия полет с хора на “Blue Origin” заедно с още петима пътници. 

От компанията на милиардера Jeff Bezos съобщиха днес, че Pete ще бъде на борда на следващия космически полет, планиран за 23-и март. Преди него с “Blue Origin” летяха бившият играч от Националната футболна лига на САЩ Michael Strahan и актьорът William Shatner. 

Новината за космическата разходка идва на фона на продължаващите нападки между Davidson и Kanye West. Комикът в момента има връзка с бившата съпруга на рапъра Kim Kardashian, която наскоро беше обявена за необвързана от съда, макар разводът да не е напълно приключен. 

Kanye няколко пъти избухва срещу Pete в социалните мрежи, както и в клипове на нови песни.

През уикенда се появиха и текстови съобщения между двамата, които по-късно бяха премахнати от интернет пространството. Според информацията, Pete е изпратил на Kanye снимка, на която е в леглото с Kim. Публикацията е била в акаунта на негов приятел. Към кадъра Davidson е написал: "Kim е най-добрата майка, която съм срещал. Това, което прави за тези деца е невероятно и ти си щастливец, че именно тя е майка на децата ти. Реших, че повече няма да ти позволя да се отнасяш с нас по този начин и повече няма да мълча. Порастни”. Отново според твърденията, Kanye му отговорил с покана за една от неговите популярни неделни проповеди, която Pete отказал.

 

Новини