Pink отговори на интернет трол, който се изказа за възрастта ѝ

14 декември 2023
Pink
Снимка от pinkspage.com

Pink отговори подобаващо на интернет трол, който се изказа за възрастта ѝ. 

Певицата използва профила си в бившия Twitter, за да постави на място потребител, който беше написал в туит "Pink е остаряла". 44-годишната звезда, която е известна с атлетичната си фигура и актобатиките по време на концертите си, напомни на последователите си, че възрастта е просто едно число.

"Да, въпреки че не се чувствам стара и все още мога да нося трико на работа,  всеки ден изразявам благодарност за това, че остарявам. Това е благословия, да имаш живот, години. Да бъда толкова силна, да имам способността да дразня напълно непознати просто като съществувам. Точно така, възрастта е 44!", гласи отговорът на Pink. 

Това не е първият път, когато певицата затваря устите на хейтърите. Така например през септември Pink реагира на интернет потребител, който беше решил, че ще е забавно да публикува снимка на екстравагантния британски комик Eddie Izzard в пост за рождения ден на изпълнителката. Тогава Pink сподели снимката и отговори: 

"Благодаря ти много. Показах поста ти на моята 12-годишна дъщеря. Обясних ѝ, че никога не съм те срещала, не те познавам и нямам идея защо си решил толкова да се постараеш да бъдеш злобен. Това е един добър урок за невежеството. Благодаря ти. И все още не те познавам. Поздравления. Ти си никой. НАЙ-ВАЖНОТО - каква пропусната възможност има тук. Има толкова много снимки, които можеше да избереш, на които съм аз и изглеждам много по-зле от тази снимка, ти безименен глупако. Поне следващия път вложи повече творчество".

Pink използва случая и като по-голям урок, и обясни защо си прави труда да отговаря на хейтърите:

"Публикувам тези неща, за да покажа на децата, които познавам, включително моите, че от време на време всеки от нас става обект на лошо отношение. Показвам им ги, защото те ме познават и знаят, че моето самочувствие не се влияе от мненията на хората. Не зависи и от това колко билети продавам. Добро/лошо. Каквото и да е. Аз обичам себе си. Сега ще спя наистина много добре. Сладки сънища". 

Носителката на "Грами" следващото лято ще има концерти в Европа, част от лятната ѝ обиколка "Summer Carnival".

Новини