Pink се възстановява след операция

Певицата ще ходи с патерици 6 седмици

19 ноември 2021
social
Снимка от facebook

Pink е известна с въздушните си акробатики, но сега 42-годишната певица се възстановява след операция на бедрото. Звездата сподели как се чувства с последователите си в Instagram.

Pink публикува своя снимка, на която се усмихва и написа: "Така изглеждат 9 часа сън и прегръдки от децата ми, 7 дни след операцията на бедрото!!".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от P!NK (@pink)

Изпълнителката благодари на лекарите от клиниката в Колорадо, където е извършена операцията, и сподели, че се е свързала с тях с помощта на съпруга си Carey Hart. "Омъжена съм за атлет, който е претърпял стотици операции, затова се запознах с най-добрите лекари на света", написа Pink за половинката си, който е бивш състезател по мотокрос.

В публикацията си тя благодари на Hart и за подкрепата по време на възстановяването си.

"Беше много тежка първа седмица, пълна със сълзи и депресия на болкоуспокояващи, язви от лекарствата и постоянна треска, но моят @hartluck ме изведе на другия бряг. (Никой не се възстановява от операция като него, той не е реален)", пише още певицата. "Носеше ми кафе в банята, носеше 45-килограмовата ми протеса, където и да отидех, бършеше сълзите ми, готвеше ми овесена каша, следеше за лекарствата ми, носеше ми зарядното, мереше ми температурата, оправяше ми леглото и ме успокояваше".

Pink информира още, че в продължение на 6 седмици ще ходи с патерици, но "вече е измислила някои трикове" с тях.

"За независим човек като мен това да се окаже физически неспособен и зависим го кара да се чувства по-смирен. Уча се на умението да приемаш помощ... Пътуването ми ще бъде бързо и съзнателно, и ще се възстановя напълно. За това се чувствам благословена", казва още звездата.

Hart на практика връща услугата на съпругата си, която през септември се грижеше всеотдайно за него, когато той се възстановяваше след операция на кръста.

"Специална благодарност на моята невероятна съпруга/медицинска сестра, която се грижеше страхотно за мен в този период. Обичам те, скъпа", написа той тогава в Instagram.

Новини