Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Пиърс Броснан няма нищо против жена да играе Джеймс Бонд
Пиърс Броснан няма нищо против жена да играе Джеймс Бонд
Снимка: БГНЕС
Пиърс Броснан няма нищо против жена да играе Джеймс Бонд Петък, 13.09.2019 г., 17:08 ч. Според актьора би било "вълнуващо" да има жена - агент 007

Холивудската звезда Пиърс Броснан, който игра Джеймс Бонд между 1994 и 2005 г. - смята, че би било "вълнуващо" да има жена - агент 007, съобщи БГНЕС.

Актьорът каза, че би се зарадвал да види жена да поеме ролята и да се окаже, че момчетата трябва "да се разкарат".

Попитан за перспективата за жена - Бонд, той отговори: ''Да! Мисля, че наблюдавахме момчетата да го правят през последните 40 години, да се махнат от пътя и да сложат жена там. Мисля, че би било вълнуващо, би било вълнуващо".

Според 66-годишния актьор, филмите за Бонд ще трябва да се променят с времето, следващо движението #MeToo, което е движение срещу сексуалния тормоз и сексуално посегателство. Той добави:

"Без съмнение, да ... Движението #MeToo беше уместно и важно и необходимо в нашето общество, така че те ще трябва да се справим с това", казва Броснан.

Пиърс се гордее, че е играл Джеймс Бонд. Той каза следното пред Hollywood Reporter: "Джеймс Бонд има определено значение и се гордея с това. Ще бъда питан за него до смъртта си - той е обичан герой. За мен беше чест да играя ролята".

Коментари