Появиха се слухове за нов албум на Adele

Подозренията на феновете бяха предизвикани от мистериозни билбордове с числото "30"

03 октомври 2021
social
Снимка от instagram

Феновете са убедени, че се задава нов албум на Adele. В социалните мрежи тази седмица започнаха да се появяват снимки на табели и билбордове с числото "30" в различни части на света и според почитателите на звездата това е част от тайнствената рекламна кампания на следващия запис на британската певица. Последният ѝ албум излезе преди близо 6 години със заглавието "25".

Според потребител на Twitter знаците с числото "30" са били забелязани в поне дузина държави. Музикално радио в Дъблин публикува видео с числото, което се е появило на улица “Камдън”.  

 Самата Adele намекна за следващ албум със заглавие “30” на 31-ия си рожден ден, като написа в Instagram: "30-те са сериозно изпитание, но аз се справям и се опитвам много усилено да преодолявам всичко. 30 ще бъде запис в стил дръм-енд-бейс”. Официално обаче информация за нов албум няма, въпреки че слухове за такъв се носят още от края на миналата година. 

"25" е третият албум на певицата след "19" от 2008 г. и "21" от 2011 г. Заглавията на колекциите бяха според възрастта на Adele, когато е написала и записала музиката. 

През седмицата Taylor Swift обяви, че презаписаният ѝ албум "Red (Taylor's Version)" ще излезе на 12-и ноември, седмица по-рано от първоначално обявеното. Този факт според феновете е още едно доказателство, че Adele ще се завърне с нов албум през ноември. 

 

Новини