Поли Генова роди момиченце

Радостната новина дойде часове, след като беше обявено, че звездата ще издаде нова песен след броени дни

23 ноември 2021
social
Снимка от instagram

Поли Генова е родила второто си дете, съобщиха от екипа на певицата. Този път изпълнителката посрещна на бял свят момиченце, което носи красивото име Леа Катрин. Раждането е протекло под прекия надзор на д-р Богданова и лекарският екип, който се грижи за тях. Поли и Леа Катрин се чувстват чудесно, допълват представителите на звездата, цитирани от NOVA.

„Благодаря на д-р Богданова и нейния екип за професионалната грижа и отношение! Няма нищо по-хубаво от това да посрещнеш детенцето си в правилните ръце. Чувствам се повече от прекрасно и изключително заредена с много положителни емоции“, споделя Поли Генова.

Поли Генова има и син Даниел на 2 години.

Радостната новина за появата на второто ѝ дете дойде часове, след като беше обявено, че певицата ще представи нов сингъл.

Официалната премиера на песента „Na Na“ ще бъде на 25-и ноември. Поради напредналата си бременност, клипът към изпълнението е първият на Поли, в който тя не участва. Хореографията във видеото е представена от двама танцьори и е дело на професионалния хореограф Милен Данков. Този път Поли се доверява на креативността му не само за танците, но и за режисурата на видеоклипа, който е заснет във високотехнологичен офис на международна компания. Въпреки невъзможността си да вземе пряко участие в снимките, изпълнителката присъства по време на реализирането на целия проект и работи до последно по него.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Poli Genova (@poli.genova)

Новини