Поли Генова: “Something ‘Bout You” е международен проект

01 декември 2023
Поли Генова

Неотдавна Поли Генова пусна нов сингъл на музикалния пазар, като този път той е по-различен. Първо заради това, че над него Поли за първи път работи в Warner Music и второ, защото продължава желанието на певицата да прави музика, която да излезе извън границите на родния пазар. 

“Вече имаме данни, че (песента) се слуша много в страни като Германия, Англия, Щатите и Полша. Това означава, че наистина започваме да достигаме до повече хора и това е супер! Аз съм приела като мисия българската музика да излезе извън пределите на страната”, разказва Поли Генова за Magic

"Something 'Bout You" е създадена заедно с популярния полски диджей Brave, а клубното звучене е силно подчертано. Това не е случайно. Поли не крие, че обича клубната музика: 

“Слушам много електрона музика в свободното си време, дори залитам в drum & bass, който да ме разсее от поп и мейнстрийм музиката, с която се занимавам”. 

Но освен електронна музика, Поли Генова обича много и коледната такава. Миналата година тя издаде цял албум, а сега ни е подготвила празнична изненада, за която обещава да разкрие повече много скоро. Това, което се знае със сигурност е, че малко преди Коледа Поли Генова ще направи концерт на открито, като основната част от програмата му ще бъде свързана с празниците. 

Повече чуйте в интервюто ни с нея:
 

 

Новини