Преди "WandaVision" Elizabeth Olsen участва в "Пълна къща"

John Stamos ни напомни как лети времето

06 март 2021
social
Снимка от facebook

Много преди да се превърне в мегазвезда от филмите на Marvel и да участва в хитовия сериал "WandaVision", Elizabeth Olsen гостуваше на снимачната площадка на семейната комедийна поредица "Пълна къща". Звездата от сериала John Stamos напомни за миналото със симпатична снимка.

"Един ден е малко момиченце, което се разхожда на снимачната площадка и преди да се усетиш, тя е завладяла цял град и контролира съзнанието на жителите, за да пресъздаде любимите си телевизионни шоута! Растат толкова бързо...", написа актьорът към кадъра с малката Elizabeth, като намекна за нейната героиня Wanda или Алената вещица.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от John Stamos (@johnstamos)

По-късно Stamos сподели и кадър със семейството си докато гледат новата вълшебна анимация на Disney "Рая и последният дракон".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от John Stamos (@johnstamos)

Olsen се появи в един епизод на "Пълна къща" през 1995 г. Нейните по-големи сестри близначки Mary-Kate и Ashley Olsen изиграха ролята на Michelle Tanner.

В петък беше излъчен последният епизод от това, което се надяваме е само първи сезон на хитовия сериал на Marvel "WandaVision", който получи много високи оценки от критиката.

Новини