Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Премиера на "Имало едно време в Холивуд" в Лондон
Премиера на
Премиера на "Имало едно време в Холивуд" в Лондон Сряда, 31.07.2019 г., 10:27 ч. Звездите на новия филм на Куентин Тарантино минаха по червения килим

Холивудските звезди Леонардо ди Каприо, Марго Роби и Брад Пит минаха по червения килим снощи в Лондон за премиерата на филма "Имало едно време в Холивуд".

Once-Upon-A-Time-in-Hollyiwood-8.jpg

Once-Upon-A-Time-in-Hollyiwood-5.jpg

С огромен интерес киноманите очакваха режисьора Куентин Тарантино, който лично присъства на представянето на лентата в британската столица.

Once-Upon-A-Time-in-Hollyiwood-7.jpg

Филмът в стил "спагети уестърн" връща зрителя в 60-те години на миналия век. Сюжетът е изграден около съдбата на актьор със залязваща кариера и неговия дубльор, изпълнявани от Леонардо ди Каприо и Брад Пит, които търсят пътя към славата в киното. Двамата живеят в съседство с актриса Шарън Тейт (Марго Роби) и се сблъскват със звезди от калибъра на Брус Лий и Стив Маккуин. Лентата проследява и последните моменти на бременната тогава Шарън, която става жертва на серийния убиец Чарлз Менсън и неговото "семейство".

Once-Upon-A-Time-in-Hollyiwood-2.jpg

Once-Upon-A-Time-in-Hollyiwood-1.jpg

Новото творение на Тарантино получи ласкави оценки от критиците и се превърна в най-успешно дебютиралия филм на режисьора - през премиерния си уикенд "Имало едно време в Холивуд" събра 40,4 млн. долара.

Лентата тръгва по българските кина официално на 16-и август.

Коментари