Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
"Приятели" дават златна възможност на феновете
Снимка: instagram
"Приятели" дават златна възможност на феновете Сряда, 22.04.2020 г., 07:00 ч. Почитателите имат шанс да гледат на живо заснемането на специалния епизод на сериала и да пият кафе с актьорите в Central Perk

All In Challenge продължава да привлича знаменитости, атлети и спортисти, които призовават хората да правят дарения за нуждаещи в здравната криза заради коронавируса, а в замяна дарителите имат шанса да спечелят различни награди. 

Сред десетките интересни предложения за награда са: да продаваш лимонада на улицата заедно с Ryan Reynolds и Hugh Jackman, да играеш голф в курорта Пебъл бийч в Калифорния с Justin Timberlake и Bill Murray, участие в новия филм на Scorsese с DiCaprio и De Niro, да партнираш на водещата Ellen DeGeneres в нейното шоу или да играеш тенис с Novak Djokovic. 

Сред най-новите поддръжници на инициативата са звездите от култовия сериал "Приятели".

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer,Courteney Cox, Matthew Perry и Matt LeBlanc обявиха своето участие в All In Challenge и какво предлагат в замяна на даренията.

"Здравейте! Много се радваме да се присъединим към ALL IN challenge, за да помогнем на нуждаещи се хора да бъдат нахранени и снабдени с лекарства в този тежък момент", написа Jennifer в Instagram. "Надяваме се това да донесе поне малко радост и нещо хубаво, което да очаквате с нетърпение".

А каква е официалната награда? Актьорите предлагат един фен и петима негови приятели да се присъединят към екипа на "Приятели" на сцена 24. Там те ще могат да гледат заснемането на специалния епизод на сериала със събирането на Рейчъл, Моника, Фийби, Чандлър, Джоуи и Рос, което ще се излъчи по една от новите видеострийминг платформи.

"Бъдете нашите специални гости в публиката за снимките, където ще можете да ни видите отново заедно за първи път от години, докато си припомняме сериала и колко много сме се забавлявали с него", се казва в описанието на наградата. "ПЛЮС, ще можете да пийнете чаша кафе с нас в Central Perk и ще получите VIP пропуски за тематичната обиколка на Warner Bros. Studio".

Най-важното за тази примамлива оферта обаче са даренията - за да се включат в тегленето за наградата, феновете трябва да отговорят с дарение на предизвикателството на екипа на "Приятели". Всички средства ще отидат за хранителните банки в САЩ и различни други инициативи, даряващи храна на нуждаещи се.

"Нямам търпение да ви срещна и да ви прегърна, когато всичко това свърши", добавя Jennifer в публикацията си. "Дотогава продължавайте да разговаряте с близките и приятелите си по телефона или чрез различните приложения. Трябва да поддържаме връзка".

Новата видеострийминг платформа стартира на 27-и май и ще започне излъчването на всички епизоди на "Приятели". Първоначалният план беше тя да тръгне именно със специалния епизод на сериала, в който се събира целият актьорски състав, но заради пандемията и ограничителните мерки, снимките бяха отложени. Засега няма точна дата за заснемането и излъчването на предаването, защото неяснотата около разпространението на коронавируса по света продължава и никой не може да каже кога тази криза ще приключи. Но както се казва "Хубави неща се случват на тези, които имат търпение да чакат".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Hi guys 👋🏼 ❤️⠀ ⠀ We’re so excited to join the ALL IN challenge to help keep people fed and healthy during this time. ⠀ ⠀ We’re inviting you and five of YOUR friends to join the six of us on Stage 24. Be our personal guests in the audience for the taping of our @HBOMAX reunion, as we reminisce about the show and celebrate all the fun we had 🥳 ... and get the whole Friends VIP experience on the Warner Bros. Studio Tour.⠀ ⠀ We hope this brings a little joy, and something to look forward to. Go to AllInChallenge.com to enter... and donate whatever you can - $10, $25 - every dollar counts. 100% of proceeds will go to @nokidhungry, @mealsonwheelsamerica and #AmericasFoodFund which benefits @feedingamerica and @wckitchen. ⠀ Can’t wait to meet and hug you guys when this is all over 🥰 Until then, keep Facetiming, calling, DMing, and texting your friends and family. We gotta stay connected 🙏🏼

Публикация, споделена от Jennifer Aniston (@jenniferaniston) на

Коментари