Приключи приказката на Gisele Bündchen и Tom Brady

Двамата оповестиха развода си и заявиха, че "приятелски" са стигнали до това решение

29 октомври 2022
social
Снимка от БГНЕС

Бразилският топмодел Жизел Бюндхен и звездата на американския футбол Том Брейди официално сложиха край на брака си, предадоха световните агенции.

Двамата оповестиха развода си с публикации в профилите си в Instagram.

Том написа: "През последните дни съпругата ми и аз финализирахме развода си след 13 години брак. Стигнахме до това решение по взаимно съгласие и с благодарност за времето, което прекарахме заедно. Благословени сме с красиви и прекрасни деца, които ще продължат да бъдат център на нашия свят във всяко едно отношение. Ще продължим да работим заедно като родители, за да гарантираме, че те винаги ще получават любовта и вниманието, които заслужават".

Звездата от НФЛ призна, че раздялата им е била "болезнена и трудна" и помоли за уединение и уважение.

Междувременно Жизел написа в свое изявление: "Решението за прекратяване на брака никога не е лесно, но ние се разделихме и макар че, разбира се, е трудно да се премине през подобно нещо, се чувствам благословена за времето, което имахме заедно, и желая само най-доброто за Том".

Бракът им продължи 13 години. Те имат две деца - син, Бенджамин, който е роден през 2009 г., и дъщеря, Вивиан, родена през 2012 г. Том Брейди има още един син - Джон (15 г.) от предишна връзка с актриса.

Новини