Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Принц Хари получи първите подаръци за Арчи
Принц Хари получи първите подаръци за Арчи
Принц Хари получи първите подаръци за Арчи Петък, 10.05.2019 г., 10:35 ч. Гордият татко се върна на работа само три дни след раждането на сина си

Британският принц Хари се върна на работа три дни след раждането на сина си Арчи, за да отбележи в Хага една година до игрите за ранени военни ветерани "Инвиктус 2020".

Принцеса Маргрит подари на принц Хари бебешка ританка с логото на "Инвиктус" за Арчи. Той беше видимо много зарадван от подаръка, но каза че не знае дали синът му ще може да го придружи на игрите догодина.

Принц Хари беше посрещнат от въодушевени фенове и деца. Той получи и играчка за Арчи от 7-годишно момче, чийто баща е участвал в игрите "Инвиктус". Принцът отиде при ветерани, трениращи в гимнастически салон и дори демонстрира умения по стрелба с лък.

Арчи се роди в понеделник, 6-и май, а на 8-и май беше официално представен пред света и пред кралица Елизабет II.

Игрите "Инвиктус" са учредени от принц Хари. Първото им издание е в Лондон през 2014 г. В тях участват военнослужещи, които са били ранявани по време на мисия. Включени са спортове като баскетбол и волейбол в инвалидни колички и гребане на закрито.

Коментари