Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Принцеса Юджини стана доброволец в Армията на спасението
Принцеса Юджини стана доброволец в Армията на спасението
Снимка: instagram
Принцеса Юджини стана доброволец в Армията на спасението Петък, 15.05.2020 г., 15:40 ч. Британската кралска особа и съпругът й помогнаха в една от хранителните банки във Великобритания

Британската принцеса Юджини и съпругът й Джак Бруксбанк с готовност са се възползвали от възможността да се изявят като доброволци за Армията на спасението, подпомагайки инициативата й в подкрепа на хранителните банки на организацията в страната.

30-годишната внучка на кралица Елизабет Втора и съпругът й, облечени в светлоотразителни жилетки, са помогнали за зареждането на пазарски колички с хранителни продукти.

Принцеса Юджини - дъщерята на принц Андрю и Сара Фъргюсън, не крие, че се радва на възможността със съпруга си да предложат помощта си.

"От 1865 г. Армията на спасението е на разположение, за да помага на толкова много хора. През изминалите няколко години станах пряк свидетел на отдадеността и усилената дейност на организацията, така че когато ни поканиха с Джак да се включим като доброволци, приехме с готовност. Помогнахме в зареждането на пазарски колички с продукти и разпределянето им за хранителните банки на организацията", пише принцеса Юджини, която е известна с подкрепата си за различни каузи.

Коментари