Присила Пресли сподели спомените си за Елвис преди филм на София Копола

07 септември 2023
Elvis
Снимка от БГНЕС

Бившата съпруга на Елвис Пресли Присила сподели спомените си за легендарния музикант по време на пресконференция преди премиерата на филма на София Копола за певеца на фестивала във Венеция. Присила Пресли, която сега на 78 години, говори за срещата си с Елвис на парти с общи приятели, когато той е бил на 24, а тя на 14. Този момент е показан във филма.

„За родителите ми беше много трудно да разберат защо Елвис се интересува толкова много от мен. Мисля, че всъщност причината е, че можех да го слушам. Елвис изля цялата си душа пред мен в Германия: страховете си, надеждите си, говореше за загубата на майка си, с която никога не можеше да се примири. Между нас наистина имаше връзка."

Присила обясни и защо е напуснала Пресли. Според нея това не се дължи на факта, че чувствата им са охладнели. "Начинът му на живот беше труден за мен ... Имахме дъщеря, аз се стараех той да я вижда постоянно. Сякаш никога не сме се напускали."

Елвис и Присила Пресли се женят през 1967 г. през 1971 г. Присила подава молба за развод. Напускането на съпругата му е изострило проблемите на певеца с наркотиците и алкохола.

В същото време дъщерята Лиза Мари Пресли почина на 13 януари тази година на 54-годишна възраст. Причината са последствията от операцията за намаляване на теглото. 

Новини