Пробуждаме инстинктите си с "Крейвън Ловеца"

22 януари 2024
Крейвън
Снимка от Форум Филм България

Във всеки от нас спи звяр и това лято е време да го събудим, защото от 30-и август поемаме на разтърсваща мисия в сърцето на дивото с "Крейвън Ловеца". Но внимавайте – той търси следващата си плячка, а попаднеш ли в списъка му, изходът е само един...

Режисиран от номинирания за „Оскар“ визионер Дж. С. Шандор, "Крейвън Ловеца" обещава интензивно и завладяващо преживяване. Продукцията проследява вълнуващата история на Сергей Кравинов, руски имигрант с непоколебима амбиция да се утвърди като най-добрия ловец в света. Когато се впуска в опасна мисия, за да докаже своите качества, той е изправен пред редица предизвикателства, които ще го доведат до предела на физическите и умствените му способности.

"Крейвън Ловеца" е жесток разказ за пътя и съдбата на един от най-емблематичните злодеи на Марвел. Действието се развива преди познатата му вендета със Спайдър-мен, а в главната роля влиза харизмаричният носител на „Златен глобус“ Арън Тейлър-Джонсън, познат на публиката с емблематичните си роли във филми като "Шут в г*за", "Хищници в мрака", "Отмъстителите: Ерата на Ултрон", "Убийствен влак" и др.

Изпълненият с адреналин и напрежение трейлър ни въвлича право в екшъна и дава да се разбере, че това не е просто проект за супергерои, а изследване на характера, дълбочината на човешката природа, амбицията и докъде е готов да стигне човек, за да се докаже. Става ясно, че Крейвън е пресъздаден като любител на животните и защитник на природата, а видеото подсилва тази интерпретация, като същевременно разкрива, че произхода му го превръща в безмилостен ловец, посветил се на унищожаването на наследството на баща му. 

Актьорският състав включва още носителя на „Оскар“ Ръсел Кроу ("Гладиатор") и Ариана Дебоуз ("Уестсайдска история"). 

Поглеждаме смъртта в очите с "Крейвън Ловеца" от 30-и август в кината.

Новини