Rag‘n’Bone Man и Pink сбъдват мечтата си за обща колаборация

"Anywhere Away From Here" събира два от най-величествените гласове на съвременната музика

09 април 2021
social
Снимка от Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Rag‘n’Bone Man и Pink сбъдват мечтата си за обща колаборация със сингъла "Anywhere Away From Here".

Песента е включена в новия албум на изпълнителя "Life By Misadventure", който ще излезе на музикалния пазар на 7-и май.

Клипът на "Anywhere Away From Here" с режисьор Joe Connor, работил със звезди като The Rolling Stones, Coldplay и Sam Smith, е заснет в театъра "Херцогът на Йорг" в Уест Енд в Лондон.

"Тази песен е откровение за желанието да изчезнеш в неловки ситуации, за уязвимостите, пред които се изправяме", обясни Rag‘n’Bone Man за парчето и добави, че за него е голяма чест Pink да участва в записа и да бъде част от него.

Самата Pink си спомня как се е срещнала с Rag’n’Bone Man за първи път. Това се е случило в Европа през 2017 г., малко след като за първи път чува неговия хит от предходната година "Human": "В онзи момент аз вече бях влюбена в гласа му и когато се срещнахме лично, бързо разбрах, че душата му също е прекрасна. Оттогава знам, че искам да работя с него някой ден. "Anywhere Away From Here" е най-добрата песен, в която двамата бихме могли да пеем заедно. За мен е чест да бъда част от колаборация".

"Anywhere Away From Here" излиза след парчето "Fall In Love Again” и успеха на първия сингъл от предстоящия албум на британеца - “All You Ever Wanted”, който стигна до първото място в класациите във Великобритания.

Rag‘n’Bone Man планира турне във Великобритания и Ирландия в подкрепа на албума през октомври и ноември. През юни той ще има няколко изяви в джаз клуб в Лондон, за които билетите са напълно разпродадени.

Дебютният четирикратно платинен албум на Rag‘n’Bone Man – "Human", постигна феноменален успех, като се изкачи до #1 във Великобритания в седмицата на премиерата и се превърна в най-бързо продаващия се студиен проект на изпълнител за цялото десетилетие. За него британецът печели и наградите BRIT и Ivor Novello.

Rag‘n’Bone Man пътува до Нашвил, за да напише и запише новия си албум "Life By Misadventure", и се завръща в родната Великобритания точно преди да настъпи първата карантина. Колекцията съдържа нужната доза соул и блус парчета, примесени с нови и модерни мелодии, и е доказателство за огромното му израстване като артист, автор на песни и изпълнител, способен да излъчва изключителна топлина и вълнуваща емоция.

"Life By Misadventure" е перфектното лекарство за "болните" времена, в които се намираме, и невероятна колекция от емоционални песни, които ни призовават да продължаваме да се борим за утрешния ден.

"Life By Misadventure" съдържание:

1. Fireflies
2. Breath In Me
3. Fall In Love Again
4. Talking To Myself
5. Anywhere Away From Here
6. Alone
7. Crossfire
8. All You Ever Wanted
9. Changing of the Guard
10. Somewhere Along The Way
11. Time Will Only Tell
12. Lightyears
13. Party’s Over
14. Old Habits

Новини