Райън Гослинг не бил очарован от идеята да пее I`m Just Ken на Оскарите

15 април 2024
Ryan Gosling
Снимка от БГНЕС

Ако сте гледали тазгодишните награди на Академията, сте видели абсолютно емблематичния номер, изпълнен от Райън Гослинг, по време на „I'm Just Ken“ с десетки танцьори и няколко специални гости. Въпреки че изпълнението в крайна сметка открадна шоуто, това замалко да не се случи, защото Гослинг първоначално не горял от ентусиазъм това да се случи.

По време на участие в The Tonight Show, Гослинг разкри пред водещия Джими Фалън защо първоначално е казал „не“ на идеята. Тъй като Фалън попита за натиска по отношение на изпълнението и дали „когато Оскарите ви поканиха да изпълните... [дали] веднага казахте „Да, трябва да направя това!“ Или не?"

Според Гослинг незабавната му реакция е била "100% не", защото "има много неща, които могат да се объркат".

За щастие на звездата изпълнението изглежда мина без проблеми. Облечен в искрящ розов костюм и заобиколен от повече от 60 танцьорки, Гослинг отдаде почит на друга емблематична блондинка, черпейки вдъхновение от песента на Мерилин Монро „Диамантите са най-добрият приятел на момичето“ от Gentlemen Prefer Blondes. Китаристът на Guns N' Roses Slash също се появи специално, когато Гослинг изпълни една от най-големите песни за най-добра песен, изпълнявана някога на Оскарите.

Вижте пълното интервю на Гослинг с Фалън във видеото:

Magic - Музиката, която обичаш

Новини