Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Реалните Лейди и Скитника ще гледаме през ноември
Реалните Лейди и Скитника ще гледаме през ноември
Реалните Лейди и Скитника ще гледаме през ноември Понеделник, 26.08.2019 г., 11:06 ч. Disney представиха първи трейлър на игралната версия на класическата анимация

Disney представиха първи трейлър на новата версия на класическата анимация от 1955г. "Лейди и Скитника". Това се случи по време на фенското събитие "D23 Expo 2019" (D23 е официалният фенклуб на компанията). Филмът ще бъде сред специалните продукции, създадени за новата видеострийминг платформа на киностудиото "Disney+", която тръгва на 12-и ноември.

В римейка на "Лейди и Скитника" са включени някои от емблематичните за анимацията сцени, като тази с двете любими влюбени кучета, които хапват спагети на лунна светлина в алея до италиански ресторант.

Lady-Tramp-Live-Action-Remake-Movie-Poster.jpg

Tessa Thompson и Justin Theroux озвучават Лейди и Скитника, а сред актьорите, дали гласа си на четириного във филма, са също Janelle Monae, Benedict Wong и Sam Elliott.

Двегодишният Монти, спасен от холивудски треньори на животни в Аризона, влиза в ролята на Скитника, а кокер шпаньол на име Роуз е избрана за Лейди. Според информация от Disney и двете кучета са били осиновени след снимките.

"Лейди и Скитника" е поредната от многото игрални преработки на класически анимационни филми на Disney през последните години. Вече гледахме "Красавицата и Звяра", "Книга за джунглата", "Дъмбо", "Цар Лъв" и "Аладин". Очаква се през 2020г. по кината да излезе "Мулан", а след това и "Малката русалка".

Коментари