The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Red Hot Chili Peppers издават нов албум с John Frusciante
Red Hot Chili Peppers издават нов албум с John Frusciante
Снимка: Orpheus Music / Warner Music
Red Hot Chili Peppers издават нов албум с John Frusciante Събота, 05.02.2022 г., 09:00 ч. “Black Summer” е първият сингъл от предстоящата колекция

Red Hot Chili Peppers обявиха първия си албум след завръщането на китариста John Frusciante. “Unlimited Love” ще бъде 12-тото заглавие в дискографията на групата, а премиерата ще се състои на 1-и април, 6 години след появата на “The Getaway”. За последно бандата работи с Frusciante през 2006 г. в албума “Stadium Arcadium”.

Новият проект е също първият след 2011 г., който бандата записва с участието на продуцента Rick Rubin, техен дългогодишен музикален партньор. 

“Единствената ни цел е да се изгубим в музиката. Прекарахме хиляди часове, заедно и по отделно, в усъвършенстване на уменията си и си помагахме да направим най-добрия албум, който можем. Антените ни се настроиха към божествения космос и бяхме много благодарни за възможността да бъдем заедно в една стая и отново да се опитваме да бъдем по-добри. Дни, седмици и месеци прекарахме в слушане едни други, композирайки, свирейки свободно и аранжирайки плодовете от това свирене с голяма грижа и целенасоченост. Звученето, ритъма, вибрациите, думите и мелодиите ни очароваха. Копнеем да изпратим светлина по света, да приповдигнем, свържем и обединим хората. Всяка от песните в новия ни албум “Unlimited Love” представя нас, отразява гледната ни точка за вселената. Това е мисията на живота ни. Ние работим, концентрираме се и се подготвяме, така че, когато най-голямата вълна дойде, да сме готови да я яхнем. Океанът ни подари могъща вълна и този запис е обобщението на живота ни. Благодатим ви, че слушате. Надяваме се да ви хареса. Rock out motherfuckers!”, гласи официалното изявление на Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith и John Frusciante за новия албум. 

Първият сингъл от “Unlimited Love” носи заглавието “Black Summer”. Режисьор на видеото е Deborah Chow, която работи по сериалите “Мандалорецът” и “Оби Уан Кеноби”.

Това лято Red Hot Chili Peppers ще стартират турне в подкрепа на “Unlimited Love”. Към тях на сцената на различни дати от обиколката ще се присъединят звезди като Anderson.Paak & The Free Nationals, A$AP Rocky, Beck, HAIM, King Princess, St. Vincent, The Strokes и Thundercat. 

Ето и списък с песните в “Unlimited Love”: 

1.Black Summer

2.Here Ever After

3.Aquatic Mouth Dance

4.Not The One

5.Poster Child

6.The Great Apes

7.It’s Only Natural

8.She’s A Lover

9.These Are The Ways

10.Whatchu Thinkin’

11.Bastards of Light

12.White Braids & Pillow Chair

13.One Way Traffic

14.Veronica

15.Let ‘Em Cry

16.The Heavy Wing

17.Tangelo

 

Коментари