Рейчъл, Моника и Фийби още живеят заедно

Jennifer Aniston, Courtney Cox и Lisa Kudrow направиха разкритието по време на наградите "Еми"

21 септември 2020
social
Снимка от кадър YouTube

Jennifer Aniston, Courtney Cox и Lisa Kudrow се събраха за церемонията на наградите "Еми", която тази година се проведе виртуално.

Звездите от хитовия сериал "Приятели" изненадаха с появата си водещия host Jimmy Kimmel, а Aniston разкри, че трите гледат събитието заедно, защото живеят заедно от десетилетия.

Малко след като Jennifer се появи на живо в Стейпълс Център в Лос Анджелис, Kimmel направи и видео връзка с актрисата, за да си поговорят и остана изненадан от присъствието на Courteney. Моника от "Приятели" отговори "Разбира се, че съм тук, нали живеем заедно", а Рейчъл уточни "Съквартирантки сме от 1994 г., Jimmy". Към тях се присъедини и Фийби, която в типичния си стил попита "Това на живо по телевизията ли е?". А на въпроса на водещия дали и тя живее с колегите си, Kudrow отговори "Че къде другаде да живея?".

По-рано по време на церемонията Jennifer се притече на помощ на Jimmy Kimmel с пожарогасител, когато той случайно подпали плика с един от носителите на награда "Еми", след като преди това го напръска с дезинфектант. 

Новини