Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Renée Zellweger неузнаваема като Джуди Гарланд
Renée Zellweger неузнаваема като Джуди Гарланд
Renée Zellweger неузнаваема като Джуди Гарланд Понеделник, 13.05.2019 г., 11:15 ч. Излезе първи трейлър на филма за живота на холивудската екранна икона

Актрисата и носителка на "Оскар" Renée Zellweger е почти неузнаваема като Джуди Гарланд в първия трейлър от филма "Джуди", проследяващ последната година от живота на холивудската екранна икона. Част от кадрите показват как Zellweger изпълнява по-мрачна версия на знаковата песен "Somewhere Over the Rainbow" на Гарланд.

Филмът "Джуди" проследява период от живота, в който екранната легенда се бори със здравословни проблеми. Джуди Гарланд умира на 47-годишна възраст в Лондон през 1969 г. от случайна свръхдоза лекарства.

50-годишната Renée Zellweger, известна с ролята си в поредицата "Бриджит Джоунс", споделя за сп. "People", че за новото си превъплъщение е взимала уроци по пеене. Преобразяването й в Джуди Гарланд е отнемало по два часа дневно.

През 2004 г. Zellweger е отличена с "Оскар" за най-добра актриса в поддържаща роля за "Студена планина".

Филмът "Джуди" ще излезе на екран през септември. Миналата година Liza Minnelli, дъщерята на екранната икона, се разграничи от продукцията, заявявайки, че никога не се е срещала или разговаряла с Renée Zellweger. "Не одобрявам, нито осъждам предстоящия филм за Джуди Гарланд", написа Minnelli във Facebook.

Коментари