Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Ричард Маркс отлага европейското си турне
Ричард Маркс отлага европейското си турне
Снимка: facebook
Ричард Маркс отлага европейското си турне Понеделник, 09.03.2020 г., 13:15 ч. Спирка в него беше и България

Ричард Маркс отложи европейското си турне, билетите за което са почти напълно разпродадени. Спирка в него беше и София, като певецът трябваше да изнесе концерт пред българска публика на 28-и март.

Обиколката ще се състои през есента, но все още не са ясни новите дати.

Причината за промяната е коронавирусът и „настъпилата световна здравна криза и непредвидимите условия за пътуване по света“, съобщи мениджърът на артиста.

В изявление в социалните мрежи изпълнителят каза, че с екипа му са взели тежкото решение, за да не застрашат здравето и сигурността на феновете. Билетите, закупени за настоящите дати, ще важат и за новите, когато бъдат потвърдени. Феновете също така имат възможност да върнат билетите и да получат обратно парите си.

Роденият в Чикаго изпълнител има над 30 милиона продадени албума по света, като се започне от едноименния дебют с топ 5 сингъла, между които "Hold on to the Nights" и донеслият му "Грами" - "Don't Mean Nothing" за най-добро мъжко рок вокално изпълнение. Като изпълнител, автор и продуцент Ричард Маркс има общо 14 сингъла под номер 1, между които и "Long Hot Summer" на Кийт Ърбън, и е един от малкото артисти с номер едно хит сингли през всяко едно от последните четири десетилетия.

През 2010 г. той издаде албум с най-големите хитове - "Stories To Tell", от който е сингълът "When You Loved Me", а четири години по-късно се появи и колекцията "Beautiful Goodbye".

Най-новият албум на Ричард Маркс с напълно нови песни излезе през февруари под заглавието "Limitless", като сред авторите са синът на изпълнителя Лукас и неговата съпруга Дейзи Фуентес. Първият сингъл от него е "Another One Down".

Музикантът представи и видео към още едно от изпълненията в колекцията - “Front Row Seat”.

Коментари