The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Rihanna и A$AP Rocky за първи път като двойка на официално събитие
Rihanna и A$AP Rocky за първи път като двойка на официално събитие
Снимка: БТА
Rihanna и A$AP Rocky за първи път като двойка на официално събитие Вторник, 14.09.2021 г., 15:05 ч. Модната икона и рапърът позираха за фотографите на Мет Галата в Ню Йорк

Rihanna и A$AP Rocky дебютираха официално като двойка на благотворителния бал Мет Гала тази нощ. Певицата, която винаги представя едни от най-интересните визии на събитието, се появи пред Музея на изкуствата Метрополитън в Ню Йорк с обемно черно палто тип рокля и диамантени бижута. 

Rihanna-METGALA-BTA-1.jpg

В контраст с нейното едноцветно облекло Rocky носеше многоцветно наметало, под което обаче беше с черен официален костюм. 

Rihanna-Rocky2-METGALA-BTA-1.jpg

Слуховете за връзката между Rihanna и A$AP Rocky започнаха още миналата година, а от тази година отношенията им вече са официални. През юли в интервю за американско списание рапърът нарече Rihanna “Единствената”.

Rihanna-Rocky1-METGALA-BTA-1.jpg

Rihanna за последно участва в събитието през 2018 г., когато беше облечена с бляскава мини рокля и папска корона, всичко покрито с перли и черни скъпоценни камъни. През 2019 г. тя отсъства от бала, а миналата година той не се състоя заради пандемията. 

Коментари