Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Rihanna издава "визуална автобиография"
Rihanna издава
Снимка: БГНЕС
Rihanna издава "визуална автобиография" Вторник, 08.10.2019 г., 10:10 ч. Луксозната книга съдържа над 1000 фотографии от живота и кариерата на звездата

След като завладя музикалната сцена и направи фурор в модния и козметичния бизнес, сега Rihanna се е прицелила и към книжния пазар. Певицата обяви, че ще издаде своя книга тази седмица.

Според описанието “The Rihanna Book” е визуална автобиография. Тя съдържа над 1000 фотографии, по-голямата част непоказвани досега, които документират кариерата на звездата на повече от 500 страници. Включени са снимки от детството на Rihanna в Барбадос, от световните й турнета, знакови моменти от модните й изяви, както и лични кадри със семейството и приятелите й. В изявление певицата сподели, че с екипа й са работили над пет години по проекта и е много щастлива най-после да може да го предостави на феновете си.

Творението, което вече е пуснато за предварителна продажба в сайта на певицата, излиза официално на 10-и октомври и е доста тежичко - близо 7 килограма. И това е само книгата, без допълнителните екстри в кутията, като дизайнерската поставка например. Цената му също не е никак “лекичка” - около 175 долара.

В петък Rihanna ще представи книгата на специално парти в музея Гугенхайм в Ню Йорк.

На сайта на звездата могат да се намерят и още издания на книгата, като така нареченото “ултра луксозно издание”, което вече е разпродадено. То включва постамент за книгата, изваян на ръка от висококачествен португалски мрамор. По време на Диамантения бал, който певицата организира всяка година, това издание беше предложено на търг. Спечели го рап звездата Cardi B със сумата от 111 000 долара, с което стана една от общо 10 притежатели на супер луксозното творение. 

Rihanna

cardi b

 

 

Коментари