Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Rihanna отказала да пее на Супербоул
Rihanna отказала да пее на Супербоул
Снимка: БГНЕС
Rihanna отказала да пее на Супербоул Четвъртък, 10.10.2019 г., 11:05 ч. Пред американския Vogue певицата разкри, че готви реге албум

Rihanna повдигна още малко завесата около дългоочаквания си и все още нереализиран нов албум. Певицата краси ноемврийския брой на модното списание Vogue и в интервюто за изданието говори по темите, които най-много вълнуват почитателите й, сред които са новата й музика, защо е отказала да пее на Супербоул и любовния й живот.

71920562-2484023661678732-4544197741311426560-n.png

Rihanna потвърди вече известната информация, че следващият й, девети по ред албум, ще бъде повлиян от реге музиката. “Няма да бъде точно това, което разбирате под реге. Но ще усещате елементите във всяка песен”, разясни певицата и допълни, че реге музиката е в кръвта й. Колкото до това дали смята да се откаже да прави музика в полза на другите си проекти в модната и козметичната индустрия, Rihanna успокоява феновете си, че това няма да се случи. "Музиката е като да говориш кодирано на света и той да те разбере. Този странен език ме свързва с хората. Да зарежа това означава да прекъсна начина си за комуникация. Всички други неща са успешни, защото се захранват от тази основа”, казва вдъхновено изпълнителката.

Rihanna говори и за слуховете, че е отказала да бъде хедлайнер на шоуто в полувремето на Супербоул миналата година. Певицата каза, че наистина е отхвърлила предложението в знак на солидарност с куотърбека Colin Kaepernick. Играчът на американски футбол привлече голямо внимание, когато започна да коленичи по време на изпълнението на националния химн преди мачовете на Националната футболна лига. Проявата му беше в знак на протест срещу инцидентите с полицейско насилие на расистка основа. Заради това НФЛ започна да саботира кариерата му. “Не можех да се продам. Не можех да насърчавам това. В тази организация има неща, с които не съм съгласна изобщо, и нямах никакво намерение да им бъда от полза по никакъв начин”, мотивира се Rihanna за отказа си да пее на една от най-желаните от музикалните звезди сцени в света.

Красавицата от Барбадос отговори откровено и на въпроси за личния си живот, потвърди, че определено иска да има деца, и не пропусна отношенията си с Hassan Jameel - “Да, имам връзка. Всъщност имам сериозна връзка, която продължава вече доста време, и върви наистина добре, така че съм щастлива”.

Коментари