Rihanna пак заговори за нова музика и турне, но и за трето бебе

20 декември 2023
Rihanna
Снимка от БГНЕС

Rihanna загатна за нова музика и предстоящо турне. 

По време на интервю на официално събитие от Entertainment Tonight се осмелиха да попитат звездата кога възнамерява да зарадва феновете си със завръщане към музикалната сцена. 

Rihanna отговори, че винаги има планове за завръщането ѝ към концертна дейност, но тя иска да изчака издаването на нови песни преди да се посвети на пълномащабно турне.

“Винаги ще се връщаме за турнета. Но аз бих искала да направя турне, когато имам нова музика. Вече знаем как ще изглежда това с песните, които съм изпълнявала на предишната обиколка. Това беше преди доста време. Според мен ще бъде честно към феновете да получат това, което чакат отдавна, а то е нова музика. След това можем да се развихрим", каза певицата, превърнала се в бизнесдама, с което намекна, че в бъдещето ѝ има планове за голямо турне. 

Последният албум на Rihanna, "Anti", излезе в началото на 2016 г. Според нея това е бил нейният "най-съвършен" албум досега и тя признава, че това заедно с нейния перфекционизъм, са сред причините да се бави толкова с издаването на следваща музикална колекция. 

“Осъзнах, че ако продължавам да чакам момента, когато това ще ми се струва правилно, перфектно и добро, може би ще продължи да отнема цяла вечност и може би никога няма да го издам, а аз не искам това. Затова искам да си поиграя. Имам предвид, че имам идеи в главата си, но не съм готова да говоря за тях още". 

Пред друга медия по време на събитието обаче певицата намекна също, че мисли за трето дете. На въпрос от E! News има ли нещо, което не може да направи, Rihanna отговори: 

“Засега, да имам дъщери. На 75% съм сигурна, че и следващото ще е момче. Затова просто стискаме палци". 

Говори се, че Rihanna е планирала турне за тази година, но всичко е пропаднало заради втората ѝ бременност. Тя разкри, че чака второ дете от рапъра A$AP Rocky по време на шоуто си на Супербоул през февруари. Момчето се роди през август, а родителите му го кръстиха Riot Rose. 

През 2022 г. Rihanna издаде песента "Lift Me Up", записана за саундтрака на "Черната пантера: Уаканда завинаги" в памет на покойния актьор Chadwick Boseman.

Новини