Rihanna пуска нова песен в петък?

Тийзър изглежда потвърждава слуховете за участието на звездата в "Уаканда завинаги"

26 октомври 2022
social
Снимка от кадър Twitter

Слуховете, че Rihanna е записала нова музика за предстоящото продължение на “Черната пантера” на Marvel, изглежда ще се окажат истина. През последните дни се появиха билбордове в Ню Йорк, които съдържат улики, че звездата наистина има участие в “Уаканда завинаги”. 

Сега в официалните акаунти на филма и на студиото в Instagram беше публикувано видео без звук, в което се изписва заглавието на лентата. Постепенно всички букви изчезват и остава само R. Под нея се появява датата 28-и октомври. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Black Panther (@blackpanther)

Както е известно, Rihanna не е издавала нова музика от 2016 г., но по всичко изглежда, че това най-после ще се промени, включително и заради факта, че тя беше обявена за хедлайнер на музикалното шоу в паузата на Супербоул през февруари следващата година.

Ако наистина тя е записала песен за “Уаканда завинаги”, RiRi ще последва Kendrick Lamar и SZA, които се обединиха в “All The Stars”, част от саундтрака на първия филм от 2018 г. Техният дует получи номинация за “Оскар” и “Златен глобус”, както и четири номинации за “Грами”. 

Rihanna има 9 награди “Грами” и наскоро влезе в списъка на сп. Forbes на най-богатите американки, които са спечелили сами състоянието си. Тя се класира под номер 21 и е най-младата дама в подреждането с богатство от над 1 милиард долара. Голяма част от него тя дължи на бизнес империята си, която включва козметична марка и линия дамско бельо. 

През май Rihanna стана майка на момченце. Бащата е рапърът A$AP Rocky.

 

 

Новини